BELEDİYE BAŞKANI DURSUN MİRZA'NIN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI DURSUN MİRZA

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı, en zorlu çalışma koşullarında bile inandıklarından ödün vermeyen ve hayatlarını alın teri ve emek düşüncesine adayan isimsiz kahramanların bayramıdır.

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı, en zorlu çalışma koşullarında bile inandıklarından ödün vermeyen ve hayatlarını alın teri ve emek düşüncesine adayan isimsiz kahramanların bayramıdır. 1 Mayıs, insan yaşamında en yüce değer olan emeğin bayramıdır. 

Tarih boyunca alt sınıf olarak hor görülmüş ve sömürü düzeninin içinde yıllarca hakkı yenilmiş olan işçi sınıfı, çok uzun yıllar süren zorlu mücadelelerin ardından onurla verdikleri hak ve emek mücadelesini kararlılıkla sürdürerek haklarını elde etme konusunda önemli kazanımlar elde etmişlerdir.

En yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı bu günde Atatürk’ün  “her fabrika bir kaledir” sözünden hareketle ekonominin kalelerinin düşmemesi, fabrika bacalarının tütmesi, sanayide makinelerin işlemesi, tarlada traktörlerin çalışması ve yüzlerin gülmesi için daha çok çalışacağımız ve daha adil paylaşacağımız günlere ulaşmak düşüncesiyle İşçinin ve emekçinin onur mücadelesinin simgesi olan 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlarım.

                                                                                Dursun MİRZA

                                                          BANDIRMA BELEDİYE BAŞKANI

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı